
WAC 296-150V-0530  Am I charged if I request an inspection but I 
am not prepared?  (1) If you ask us to inspect a conversion vendor 
unit or medical unit within Washington state but you are not prepared 
when we arrive, you must pay the inspection fee and travel (see WAC 
296-150V-3000).

(2) If the inspection is outside of Washington state and you are 
not prepared, you must pay the inspection fee, travel, and per diem 
expenses (see WAC 296-150V-3000).
[Statutory Authority: RCW 43.22.340, 43.22.350, 43.22.355, 43.22.360, 
43.22.400, 43.22.432, 43.22.433, 43.22.434, 43.22.450, 43.22.480, and 
43.22.485. WSR 00-17-148, § 296-150V-0530, filed 8/22/00, effective 
9/30/00. Statutory Authority: Chapter 43.22 RCW. WSR 99-18-069, § 
296-150V-0530, filed 8/31/99, effective 10/1/99.]
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